SPANIAPOSTEN SKRIVER:



Alfaz del Pi: Humorsuksess på Skipperstuen
De Grimstad baserte komikerne Elisabeth Stalleland Igland og Aslak Gjennestad er på plass i Alfaz del Pi med sitt forrykende show ”Poteter i knallform”. Sammen med musiker Olav Ajer leverer de to en velkomponert forestilling spekket med treffsikre replikker og skyhøy humorfaktor. Stedet er det norske spisestedet Skipperstuen.

- Dette er bare kjempegøy. Flere av forestillingene var utsolgt før vi satt oss på flyet nedover. Vi har aldri vært her før og har ingen tilknytning til området. Vi har ikke en gang en bestemor på Costa Blanca. Likevel har det vært fullt hus, og stemningen har stått i taket. Vi kommer ikke til å måtte tenke oss om to ganger hvis vi i fremtiden skulle bli invitert til Spania igjen, sier Elisabeth og Aslak i kor, mens de i all hast leter frem nye kostymer til neste sketsj.

Responsen fra publikum har vært overveldende. De to første forestillingene gikk av stabelen fredag den 12. og lørdag den 13. Februar. Begge var for lengst utsolgt på forhånd. Neste show, torsdag den 18. er likeledes utsolgt. Til de to siste forestillingene fredag og lørdag den 19. og den 20. er det kun få billetter igjen. Nå er det førstemann til mølla som gjelder.

- Dette har gått over all forventning med fullt hus og trampeklapp hver dag så langt. Vi har tidligere hatt kvelder med live musikk, men det er første gang vi prøver oss med humor. Min ambisjon er at det skal skje litt av hvert her på huset i tiden fremover. Nordmenn i området mangler et samlingspunkt. Da jeg bodde i Alfaz del Pi for ti år siden fantes en restaurant som het Peer Gynt. Jeg ønsker å gjenskape litt av det miljøet som var der, sier Steinar Ekerhovd, som åpnet Skipperstuen i november i fjor, til Spaniaposten. Tekst: Hans Petter Barstad, Spaniaposten

Ingen kommentarer: